Langtur summaryDagens langtur – og det kan jeg vel godt tillade mig at kalde dem efterhånden, bestod af 80 minutter i lavt tempo. Programmet siger at jeg skal holde et pace mellem 5:21 og 6:50 min/km.

Et pace omkring 5:40 min/km passer mig fint på en langtur, så det var planen at ramme der omkring.

Den første halve time gik fint. Dog kunne jeg mærke at sidste måltid lå for tæt på afgang og det medfører normalt lidt ubehag. Men ikke noget, som ikke kan løbes væk.

Fredagens hurtige tur, sad måske lidt i benene. Ihvertfald begyndte mine lægge at blive ømme efter 40 minutter. Jeg vælger at tolke disse milde smerter positivt, da det er normalt at læggen bliver belastet ved løb på forfod/midtfod. Jeg håber og tror at det er fordi jeg lander korrekt på foden.

De sidste 20 minutter var lidt hårde. Det er mange måneder siden jeg har været på benene i mere end en time. Ikke sådan at jeg var helt død, men jeg kunne mærke at kroppen var træt ved afslutningen af denne langtur.

Status for uge 17 er at jeg kun nåede to pas. 140 minutter eller 25.78 km i 5:26 min/km.